Polisten 'katil bebek Chucky' oyuncağına kelepçe ve gözaltı

Polisten 'katil bebek Chucky' oyuncağına kelepçe ve gözaltı
Meksika'da polis 'katil bebek' Chucky olarak bilinen film karakterinin kuklasını ve sahibini gözaltına aldı. Polis, oyuncak bebeğe kelepçe takarken, bebeğin üzerinde bıçak vardı.Reuters'ın haberine göre, Chucky ve sahibi bu hafta...

Meksika'da polis 'katil bebek' Chucky olarak bilinen film karakterinin kuklasını ve sahibini gözaltına aldı. Polis, oyuncak bebeğe kelepçe takarken, bebeğin üzerinde bıçak vardı.

Reuters'ın haberine göre, Chucky ve sahibi bu hafta Meksika'nın kuzeyindeki bir kasabada gözaltına alındı. Carlos "N" olarak bilinen kukla oynatıcısı, iddiaya göre, Chucky'i insanları korkutmak ve para istemek için kullanıyordu. Hem Carlos "N" hem de Chucky'e 'huzuru bozmak' ve 'başkalarının bütünlüğünü riske atmak' suçlamaları yöneltildi.

Coahuila eyaletinin Monclova'daki polis departmanından bir polis memuru, basına yansıyan görüntülere, Chucky'nin üzerinden aldıkları bıçağı gösterip gülerken görülüyordu. Chucky'nin kelepçeli fotoğrafları da yerel basına yansıdı. Meksika basını, Chucky'e kelepçe takan polis memuruna daha sonra 'işini ciddiye almadığı' gerekçesiyle uyarı verildiğini yazdı. Kukla oynatıcısı Carlos "N" daha sonra serbest bırakılırken Chucky'nin akıbetinin ne olduğu hakkında bilgi paylaşılmadı.