Portekiz basını uyardı, JESUS DİKKATLİ OL

Portekiz basını uyardı, JESUS DİKKATLİ OL
Galatasaray, son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerin ardından tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızlı ekipte, Beşiktaş maçında ve Başakşehir müsabakasında öne çıkan yıldız isimler Avrupa basınını sallamış...

Galatasaray, son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerin ardından tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızlı ekipte, Beşiktaş maçında ve Başakşehir müsabakasında öne çıkan yıldız isimler Avrupa basınını sallamış durumda. Özellikle Mauro Icardi, çok konuşulan isimlerin arasında yerini aldı. Bunun yanında Jorge Jesus için kullanılan sözler büyük yankı uyandırdı.

Portekiz basını zaferi Jorge Jesus üzerinden gördü. Fenerbahçe’nin hocasına “Jesus dikkatli ol. Galatasaray bir iddialı takımı daha yendi” sözleriyle seslenildi. Belçika basınında “Galatasaray, Başakşehir’i bozguna uğratırken Mertens de pay sahibiydi” yorumu yapıldı. Icardi, ülkesinde başlıklara çıkarıldı. Arjantin’de “Galatasaray’ın zaferinde Icardi şov yaptı. Bir gol, iki asistle maça damga vurdu. Türkiye’de Moura Icardi çılgınlığı: Golleri ve asistlerine devam ediyor” satırlarına yer verildi.