Portrelerin canlandığı sergi

Portrelerin canlandığı sergi
Performans sanatçısı Gül Kozacıoğlu, İstanbul’u Kopenhag’a bağlayan yeni sergisi ‘I See You’ ile topluluk, sürdürülebilirlik ve sosyal değişim gibi güncel konularda konuşulmayanlara özgür bir düşünce yolu açacak.Danimarkalı...

Performans sanatçısı Gül Kozacıoğlu, İstanbul’u Kopenhag’a bağlayan yeni sergisi ‘I See You’ ile topluluk, sürdürülebilirlik ve sosyal değişim gibi güncel konularda konuşulmayanlara özgür bir düşünce yolu açacak.

Danimarkalı müzisyen Michael Kiaer ile tekrar kurulan iş birliğiyle sanatseverlerle buluşacak olan ‘I See You’ sergisi interaktif bir video sanatı, fotoğraf ve ses deneyimi sunmaya hazırlanıyor.


11-20 Kasım tarihleri arasında Galeri Yapı Kredi bomontiada’da izlenebilecek olan ‘I See You’, mekana giriş yapıldığı anda canlanan Kozacıoğlu’nun statik portreleri ile başlayacak. Sergi ziyareti boyunca sürecek interaktif yapısıyla sanatseverlere farklı bir yaklaşım sunacak I See You, eserlerin betimlemelerinin merkezine katılımcıları koyacak.

Gül Kozacıoğlu’nun Ege’nin benzersiz doğa manzarasında çektiği görsel çalışması, Michael Kiaer’in orijinal elektronik ses ortamıyla birleşerek, sanatseverlerle birlikte deneyimlenecek.