Prens William ve Kate hakkındaki iddialarda son durum: Yeni açıklama ve fotoğraf geliyor

Prens William ve Kate hakkındaki iddialarda son durum: Yeni açıklama ve fotoğraf geliyor
Kraliçe Elizabeth'in vefatı sonrası İngiliz Kraliyet ailesi tarafında gündemi sarsan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğruluğu henüz teyit edilemeyen bir iddiaya göre kraliyet Buckingham ya da Kensington Sarayı aracılığıyla...
Kraliçe Elizabeth'in vefatı sonrası İngiliz Kraliyet ailesi tarafında gündemi sarsan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğruluğu henüz teyit edilemeyen bir iddiaya göre kraliyet Buckingham ya da Kensington Sarayı aracılığıyla büyük bir açıklama yapmaya hazırlanıyor.

İngiliz kraliyet ailesi son dört yıldır ABD’ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle’ın yarattıkları, dünyaya yayılan büyük fırtınayla anılıyordu. Son birkaç aydır olan bitenlerse aileye uzun zamandır yaşamadıkları bir kâbusun içine soktu.

T24'te yer alan habere göre, Galler Prensesi Kate Middleton’ın geçen ocak ayının ortasında aniden hastaneye yatıp ameliyat olmasının ardından ortalık tam anlamıyla toz duman oldu.

Kensington Sarayı bu karın bölgesinden yapılan operasyonun sebebini, prensesin hastalığını açıklamadı. Sadece Kate’in kanser olmadığı söylendi.

Bu zorlu ameliyatın ardından evinde dinleneceği söylenen Kate Middleton iki ayı aşkın süre boyunca hiç ortaya çıkmayınca çok sevilen prensesle ilgili söylentiler de aldı başını gitti.

Başta kaygılar onun sağlığıyla ilgiliydi; ortaya atılan komplo teorileri de buna yönelikti. Sosyal medyada yayılan ve kimi şaka amaçlı olan bu söylentilere göre güzel prenses bir dizi estetik operasyon yaptırmış bu yüzden saklanıyordu.