PSM Atölye’nin yeni dönem başvuruları başladı

PSM Atölye’nin yeni dönem başvuruları başladı
Zorlu PSM kültür sanat ekosisteminin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere tiyatroya yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle geçen yıl ücretsiz olarak başlattığı PSM Atölye’nin yeni dönem başvuruları başladı.Tiyatro alanında...

Zorlu PSM kültür sanat ekosisteminin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere tiyatroya yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle geçen yıl ücretsiz olarak başlattığı PSM Atölye’nin yeni dönem başvuruları başladı.

Tiyatro alanında “Dramatik Yazarlık”, “Yönetmenlik” ve “Yapımcılık” olmak üzere 3 bölümde gerçekleştirilecek PSM Atölye’de katılımcılar Türkiye’nin alanında öncü yönetmen, oyun yazarları ve yapımcılarından yıl boyunca teorik ve pratik eğitimler alacak.

Birinci yılında 26 katılımcının teorik ve pratik eğitimleri tamamlayarak 10 farklı oyun sahneye koyduğu PSM Atölye’nin yeni dönemine 24 Ağustos–25 Eylül 2022 tarihleri arasında başvurabilecek.

PSM Atölye’de tiyatro alanında deneyimli uluslararası isimler de konuk eğitmen olarak yer alıyor. “Dramatik Yazarlık”, “Tiyatro Yönetmenliği” ve “Tiyatro Yapımcılığı” olarak 3 farklı bölümde eğitimlerin yer aldığı PSM Atölye’ye kariyerlerinin ilk aşamalarında olan ve gelecek vadeden 18 – 30 yaş arası amatör/profesyonel yönetmen, yapımcı ve yazarlar katılabiliyo