Putin askerden kaçana cezayı artırdı 5’te

Putin askerden kaçana cezayı artırdı 5’te
Türkiye ile Suudi Arabistan'ın arabuluculuğunda gerçekleştirilen, Rusya ile Ukrayna arasındaki en geniş kapsamlı esir takasında iade edilen Ukraynalı asker Mykhailo Dianov'un onlarca kilo verdiği ve kollarının kırıldığı görüldü.Ukrayna...

Türkiye ile Suudi Arabistan'ın arabuluculuğunda gerçekleştirilen, Rusya ile Ukrayna arasındaki en geniş kapsamlı esir takasında iade edilen Ukraynalı asker Mykhailo Dianov'un onlarca kilo verdiği ve kollarının kırıldığı görüldü.

Ukrayna için savaşan, aynı zamanda müzisyen de olan Dianov'un Rusya sınırındaki Azovstal bölgesindeki kuşatma sırasındaki hali ile esir alındıktan sonraki hali, değişimini çarpıcı bir şekilde ortaya koydu.

Ukrayna basınının paylaştığı fotoğraflarda, esir düşen askerin aşırı zayıfladığı, gözlerinin altının şiştiği ve kollarının kırıldığı görüldü.

Putin'in en yakın dostu da takas listesinde

Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasıyla ilgili "Birisi Putin'in özellikle üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi de Rusya'ya gönderdik" dediği kişinin Rusya yanlısı ana muhalefet partisi Yaşam İçin Muhalefet Platformu’nun lideri ve Putin'in en yakın dostlarından Viktor Medvedçuk olduğu ortaya çıktı.