Recep Uçar: Lale Orta'dan özür bekliyorum

Recep Uçar: Lale Orta'dan özür bekliyorum
Hangikredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kayseri’ye 1 puan için değil kazanmak amacıyla geldiklerini söyleyerek, “Lale Orta’dan özür bekliyorum” dedi.Hakemleri eleştiren Uçar, “Lütfen sezon başından beri...

Hangikredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kayseri’ye 1 puan için değil kazanmak amacıyla geldiklerini söyleyerek, “Lale Orta’dan özür bekliyorum” dedi.

Hakemleri eleştiren Uçar, “Lütfen sezon başından beri oynanan Ümraniyespor maçlarındaki bütün pozisyonlar, oyunlar incelensin. Bu noktada ben değer verdiğim, sevdiğim sevgili Lale hocamdan sezon başından beri bütün MHK içinde bulunan hakem arkadaşlarımızın yönettiği maçlar adına bundan sonraki süreçte sizlerin huzurunuzda net söylüyorum, özür bekliyorum. Hakemleri bu kadar onore eden, yücelten, onların yanında olan bugüne kadar bir insan olarak sezon başından beri yandığımız canlar adına bu ligde kısıtlı imkanlarla var olma mücadelesi gösteren bir ekibin teknik direktörü olarak sevgili Lale Orta'dan tekrar tekrar söylüyorum; özür bekliyorum” diye konuştu.