Referandum seçim ortamını zehirler

Referandum seçim ortamını zehirler
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türk Demokrasi Vakfı'nın Demokrasi Şurası'na katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türk Demokrasi Vakfı'nın Demokrasi Şurası'na katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da iştirak ettiği organizasyonda konuşma yapan Gelecek Partisi lideri, 2023 seçimlerini işaret ederek, Türkiye demokrasi tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurguladı.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasa değişikliği konusundaki referandum çağrısını eleştirerek "Bu anayasa değişikliğinin referanduma gitmesi önümüzdeki seçim ortamını zehirleyecek en büyük unsurlardan birisidir. Eğer bu anayasa 400'ün üzerinde bir oyla geçerse asla bu anayasanın referanduma gitmeyeceğine dair Cumhurbaşkanı teminat vermelidir" dedi.