Ressam ve heykeltıraş Cengiz Yatağan’dan anlamlı Sergi

Son Güncellenme Tarihi: Mart 11, 2022 / 13:27

Modern sanatçı Cengiz Yatağan’ın son dönem çalışmalarını kapsayan heykel ve soyut resimlerden oluşan “Purcatory” isimli sergisi 31 Mart tarihinde Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına sahipsiz hayvanların yaşamlarına dokunması için İstanbul Beyoğlu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Yatağan’ın “Purcatory” isimli sergisinde insan hayatının dengesi ana tema olarak göze çarpıyor. Doğum ve ölümü kapsayan dünyevilik sürecinin bedensel ve ruhani özümsemesi ve bu her iki kavramda dengede ve terazi içinde yaşamak gerekliliğini ele alıyor. Dünyevi hayatın her an karşımıza çıkan sınavını pes etmeden sabırla vermek hayallerinizden ve arzularınızdan vazgeçmeyip ruhani tarafa yoğunlaşarak kazanılmasını sanatıyla anlatıyor.

HANİF HAN BEYOĞLU’NDA
Sokak hayvanlarının daha iyi bir yaşama kavuşmasını amaçlayan sergide Cengiz Yatağan Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği için farkındalık ve katkı sağlayacak “Purcatory” isimli sergi 31 Mart tarihinde saat 14:00 ile 20:00 saatleri arasında Hanif Han Beyoğlu’nda ücretsiz gezilebilir.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top