Rıdvan Dilmen konuşacağım dedi konuştu

Rıdvan Dilmen konuşacağım dedi konuştu
Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki Yüzde %100 Futbol programında kendisi hakkındaki iddiaları cevapladı. Dilmen, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kesinlikle ve kesinlikle 'Temiz Eller' operasyonu başlatması lazım. Savcıların,...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki Yüzde %100 Futbol programında kendisi hakkındaki iddiaları cevapladı. Dilmen, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kesinlikle ve kesinlikle 'Temiz Eller' operasyonu başlatması lazım. Savcıların, tüm spor medyasını, kulüpleri herkesi bir GBT’den geçirmesi lazım. Ben de dahil…" dedi.
'Gazetecileri incelemesi lazım…'
Kendisine 'Şeytan' diyen kişilerden özür beklediğini tekrar dile getiren, Rıdvan Dilmen, "TFF, hakemler, gazeteciler ve ben dahil herkesin GBT'den geçirilmesi lazım. Maliyenin tüm gazetecileri incelemesi lazım. Hâlâ bu arada Erman Toroğlu ve A Spor yönetiminden bir özür bekliyorum. Benim adım Rıdvan Dilmen, ben 'şeytan' değilim. Recep Tayyip Erdoğan'a laf söyleyemedikleri için dublör kullanıyorlar. Dublör de benim! Daha ilk hafta başlamadan önce başladı. 'Lig dizayn ediliyor', 'Ali Koç-Rıdvan Dilmen sezonu', Levent Tüzemen, 'Eskiden ölenlere verilirdi, şimdi yaşarken Rıdvan Dilmen sezonu yapalım' gibi gibi'' şeklinde konuştu.
Fatih Terim'i Milli Takım'dan bu çete gönderdi'
Fatih Terim'in A Milli Takım'dan ayrılma sürecine dair de iddialarda bulunan Dilmen, ''Gazeteci İbrahim Seten, Serdar Güzelaydın (eski TFF yöneticisi, yapımcı) ve tayfası Fatih Terim'i A Milli Takım'dan gönderdi. Bu saydığım isimler hocanın ayağını kaydırdı. Seten Grubu, Fatih Terim'i Milli Takım'da istemedi. Medyada, 'Terim yüz kızartıcı suç işledi' diye algı yaptılar. Adam tazminatını bile alamayacaktı. Almaması için uğraştılar. Bu çete, A Milli Takımı'nın başına Mircea Lucescu'yu getirdi'' dedi.
''Anlattıklarımın hepsi gerçektir''
''TFF başkanvekillerinden Mehmet Baykan'ı Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan arıyor. Diyor ki, 'Siz, Rıdvan Dilmen ve Ferit Şahenk, TFF başkanlığı için yemek yemişsiniz.' Sen niye ararsın ya, nedir maksadın! Mağlup oldular Fenerbahçe'ye, Sayın Cumhurbaşkanına ve Türkiye Cumhuriyeti'ne. Doymadılar 17-25 Aralık oldu. Vatan için tankların önüne atladılar. Kimlerin önüne atladılar biliyor musunuz? Sizin babanızın! Devleti ele geçirmek isteyen sizin sevdiklerinizin! Bu noktaya emeğimle emeğimle geldim. Hayatımda kimseden destek almadım. Gurur duyarım sayın cumhurbaşkanıma yakın olmaktan, Mustafa Erdoğan abime yakın olmaktan. Hayatımda şikeye, şaibeye buluşmadım. Kimsenin namusuna bakmadım.! Hatırlarsanız bir dönem bütün stadyumlarda Sayın Cumhurbaşkanına hakaretler edildi. İşte bunlar yaptırdı onları. Bu çete yaptırdı. Spor ile ilgili kim varsa, herkesin hesabına girin. Herkesi araştırın. Süleyman Soylu'ya sesleniyorum.''