Rıdvan Dilmen'den Galatasaray analizi: İki futbolcu çok özel

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray analizi: İki futbolcu çok özel
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trendyol Süper Lig'in 29. Hafta açılış maçı olan Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendirdi.Galatasaray’ın en iyi iki futbolcusunu açıklayan Rıdvan Dilmen, sezon başında ayrılmak...
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trendyol Süper Lig'in 29. Hafta açılış maçı olan Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Galatasaray’ın en iyi iki futbolcusunu açıklayan Rıdvan Dilmen, sezon başında ayrılmak isteyen Nelsson'un takımın en iyisi olduğunu belirtti. Dilmen, Kerem Demirbay'ın da Galatasaray'ın bu sezonki en iyi iki transferinden biri olduğunu aktardı.

Ünlü yorumcu, Kerem Aktürkoğlu'nun maçta çok yetersiz kaldığını vurgularken düşüşün sebebinin yorgunluk olabileceğini söyledi, oyuncunun 46 maçın 41'inde sahaya ilk 11'de çıktığını hatırlattı.

Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi'nin şu an kapasitesinin yüzde 50'siyle oynadığını aktardı.

Okan Buruk maksimum verim alıyor

Okan Buruk'a övgüler yağdıran ünlü yorumcu, başarılı teknik adamın kısıtlı kadroya rağmen futbolculardan maksimum verim aldığını belirtti.

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın galibiyeti sonrası Süper Lig'le ilgili iddiasını tekrarladı. Dilmen, Galatasaray'ın 6 golünü 3. viteste oynayarak attığını söyledi ve "Böyle bir lig ne oldu ne de olacaktır bir daha" ifadelerini kullandı.