Rıdvan Dilmen'den İrfan Can Kahveci isyanı: Futbola ihanettir

Rıdvan Dilmen'den İrfan Can Kahveci isyanı: Futbola ihanettir
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe,...
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı TV8.5 ekranlarında değerlendirirken İsmail Kartal'a çarpıcı bir İrfan Can Kahveci eleştirisinde bulundu. Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

"Geçen haftaki kayıp puanda da aynı şekilde Dzeko'yu gole ihtiyacın varken çıkardın. Karagümrük'ten bugünler için aldığın Serdar Dursun'u kadroya almadın. Yarım saat sonra muhtemelen diyeceksin ki, "Devrede konuştum arkadaşlarla, oyuncu değişikliği yaptık" diyeceksin. Eleştiren insanların dediklerini uyguladın sen şimdi.

"İrfan Can'ın yedek kalması futbola ihanettir"

İrfan Can'ın bu kadroda yedek kalması futbola ihanettir. Artık İsmail Kartal'ın, İrfan Can'ı orta sahada da değerlendirip Cengiz'le beraber oynatması lazım ki artık oynatmak zorunda da kalacak.

İsmail Kartal'ın, Fred gelene kadar İrfan Can'ın orta sahaya çekmesi şart. Fred geldiği zaman da Cengiz, İrfan ikilisinin yan yana oynaması lazım.

Serdar Dursun belki bir daha sezon boyunca oyuna giremeyecek ama bugün transfer edilmesinin sebebini de göstermiş oldu

Bonucci değişikliği çok doğruydu orta saha yorulunca Djiku'yu bir tık öne aldı ve takımı rahatlattı."