Rize valisi hediye istiyor

Rize valisi hediye istiyor
Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in katıldığı bir TV programına gönderdiği mesajda Alim’den ‘Umre ziyareti’ hediyesi istedi. Alim de “Çok güzel olur” yanıtını verdi.Rize valisi Kemal Çeber’in,...

Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in katıldığı bir TV programına gönderdiği mesajda Alim’den ‘Umre ziyareti’ hediyesi istedi. Alim de “Çok güzel olur” yanıtını verdi.
Rize valisi Kemal Çeber’in, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’den kamuoyu önünde bulunduğu ilginç istek gündeme oturdu.
Yerel televizyon kanalı Çay TV’ye konuk olan Alim, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Programın biteceği sırada programın sunucusuna mesaj gönderen vali Kemal Çeber, “Umre ziyareti” hediyesi istedi.
Sunucu gelen mesajı, ““Sayın valimizin bir mesajını okuyarak kapatmak istiyorum. Diyor ki: ‘Sayın başkanımızdan artık pandemi bittikten sonra bir hediye bekliyorum. Mesela Umre seyahati olabilir. Rizeliler de şahit olsun. Özellikle bu ortamda konuşmak istedim’ diyor. Bunu da iletmiş olalım” şeklinde aktardı.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Vali’nin bu isteğine, “Tamam olabilir, çok güzel. Sayın valimizin de… Buradan hatırlatayım. Bütün Rize’deki siyasi il başkanlarımızla bizi ağırlayacağının sözü vardı. Onu hatırlatalım” sözleriyle yanıt verdi.