Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu yaşamını yitirdi

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu yaşamını yitirdi
Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi. Drena De Niro yaptığı açıklamada, "Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim...

Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirdi.

Drena De Niro yaptığı açıklamada, "Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun" ifadelerine yer verdi.

Mayıs ayında 7'nci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Robert De Niro ve ailesi, ani ölüm acısıyla sarsıldı.

Karar gazetesinin aktardığına göre Drena De Niro yaptığı açıklamada, "Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun. Kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan şeydin. Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım" dedi.

Oyunculuk hayatına atılmıştı

Dedesi ve annesi gibi oyunculuk kariyerine adım atan Leandro, 'A Star Is Born' ve 'The Collection' gibi filmlerde küçük roller üstlenmişti.

7 çocuğu olan Robert De Niro, 1976'da evlendiği Diahnne Abbott'ın kızı Drena'yı evlat edinerek soyadını vermişti. Evlendikten kısa bir süre sonra ikinci çocukları Raphael De Niro dünyaya gelmişti. 79 yaşındaki Hollywood yıldızı, geçtiğimiz mayıs ayında 7'nci çocuğunu kucağına almıştı.