Rol model Yasemin Adar

Rol model Yasemin Adar
Kariyerindeki 6. Avrupa şampiyonluğuna Hırvatistan’da ulaşan milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, “Zirvede kalabilmem için her defasında daha fazla çalışıyorum” dedi.Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada görüşlerine...

Kariyerindeki 6. Avrupa şampiyonluğuna Hırvatistan’da ulaşan milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, “Zirvede kalabilmem için her defasında daha fazla çalışıyorum” dedi.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen milli sporcu Yasemin, Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşı’mızı okutmaya devam ediyoruz. Takım halinde Avrupa şampiyonu olma yolundayız. Bireysel olarak da Avrupa şampiyonu oldum.” ifadelerini kullandı.

Yasemin, büyüklerde 6. Avrupa şampiyonluğunu elde ettiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

“Gerçekten çok mutluyum, çok gururluyum. Biliyorsunuz ki ülkemiz yüz yılın felaketini yaşadı, deprem çok can kaybına sebep oldu. Az da olsa ülkemizde yaraları sarabiliyorsak, bir nebze olsun mutluluk saçabiliyorsak ne mutlu bize. Şampiyon olmak kolay ama şampiyonluğu koruyabilmek gerçekten çok zor. Zirvede kalabilmem için her defasında daha fazla çalışıyorum. Kadın güreşinde rol model olmak için elimden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.”