Rus Model Svetlana'nın Arda Güler isyanı: En azından Real Madrid kazandı

Rus Model Svetlana'nın Arda Güler isyanı: En azından Real Madrid kazandı
La Liga'nın 26. haftasında Real Madrid evinde Sevilla'yı 1-0 mağlup etti. Arda Güler, oyuna girme hazırlığı içindeyken Modric'in golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid'te Ancelotti, Arda'yı oyuna almaktan vazgeçti. Maçı Bernabeu'da...
La Liga'nın 26. haftasında Real Madrid evinde Sevilla'yı 1-0 mağlup etti. Arda Güler, oyuna girme hazırlığı içindeyken Modric'in golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid'te Ancelotti, Arda'yı oyuna almaktan vazgeçti. Maçı Bernabeu'da takip eden Rus Model Svetlana Alekseyeva da Arda Güler'in oyna alınmamasına isyan etti. 

La Liga'nın 26. hafta karşılaşmasında lider Real Madrid sahasında Sevilla ile karşı karşıya geldi. Eflatun beyazlılar güçlü rakibi karşısında 3 puanı tecrübeli oyuncusu Luka Modric'in 81. dakikada kaydettiği golle aldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Sevilla maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Arda Güler ile ilgili soruya, "Arda Güler tam olarak hazır" yanıtını vermişti. Tecrübeli hocanın bu açıklaması, Arda Güler'i izlemek isteyen Türk ve İspanyol futbolseverleri sevindirmişti. Ancak maça yedek başlayan 18 yaşındaki genç yetenek, karşılaşmada süre bulamadı.

Oyuna girmeye hazırlanırken gol geldi

Öte yandan karşılaşmanın 78. dakikasında Arda Güler oyuna girmek için saha kenarına geldi. Ancak milli ftubolcumuz oyuncu değişikliği için beklerken, maç bir türlü durmadı. Tam da bu sırada Luka Modric sahneye çıkıp Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü attı. Teknik direktör Ancelotti, Modric'in golünden sonra Arda'yı oyuna almaktan vazgeçti. İtalyan çalıştırıcı 90. dakikada Brahim Diaz'ı çıkarıp Ceballos'u oyuna aldı. Ancelotti, son değişiklik hakkını da Arda Güler'den yana kullanmazken milli futbolcumuz maçta süre alamadı.

Taraftarlar, hayal kırıklığına uğradı

Arda Güler'i Sevilla karşısında izlemek için maça giden veya televizyon başına geçen futbolseverler, yıldız futbolcunun süre almamasıyla büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Rus model isyan etti

Arda Güler'in Sevilla karşısında forma giymemesi, Real Madrid hayranı olan Rus Model Svetlana Alekseeva'yı da üzdü.

Milli futbolcumuzu izlemek için Santiago Bernabeu Stadyumu'na giden Rus güzel, milli futbolcunun teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oynatılmamasına isyan etti. Svetlana Alekseeva sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arda Güler'in doğum gününde onu izlemek için Santiago Bernabeu'ya gittim ama oynamadı. En azından Real Madrid maçı kazandı." ifadelerine yer verdi. Rus model, paylaşımında yer alan videoda üstündeki tişörtü çıkartıyor ve içinde Arda Güler'in isminin yazılı olduğu Real Madrid forması giydiği görülüyor.