Rusya Lideri Putin: Rusya ile savaşmak istiyorlarsa bu bambaşka bir savaş olur, özel askeri operasyon olmaz

Rusya Lideri Putin: Rusya ile savaşmak istiyorlarsa bu bambaşka bir savaş olur, özel askeri operasyon olmaz
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rossiya devlet kanalında gündeme dair açıklamalar yaptı. Putin, "Rusya ile savaşmak istiyorlarsa bu bambaşka bir savaş olur, bu özel askeri operasyon olmaz" dedi.Putin konuya ilişkin şöyle...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rossiya devlet kanalında gündeme dair açıklamalar yaptı. Putin, "Rusya ile savaşmak istiyorlarsa bu bambaşka bir savaş olur, bu özel askeri operasyon olmaz" dedi.

Putin konuya ilişkin şöyle konuştu:

"ABD’nin Rusya ile savaşa hazırlandığını söylemek… Hepimiz savaşa hazırlanıyoruz, çünkü meşhur kadim prensibi takip ediyoruz: 'Barış istiyorsan, savaş için hazırlan.' Ama barış istediğimiz gerçeğinden yola çıkıyoruz. Ama Rusya ile savaşmak istiyorlarsa bu bambaşka bir savaş olur, bu özel askeri operasyon olmaz. Orta Doğu’ya bakın, orada özel askeri operasyon mu var? Gerçekten karşılaştırılabilir mi? Büyük nükleer güçler arasındaki savaştan bahsedersek bu tamamen farklı bir hikaye. Bu fikrin sağduyulu insanların aklına gelmesi gerektiğini ve gelebileceğini düşünmüyorum. Ama gelirse bu bizi sadece temkinli yapar."