Sadece yurtiçinde değil yurtdışında da koruma

Sadece yurtiçinde değil yurtdışında da koruma
Sedat Peker, ‘Her günahın bir intikam meleği olur’ başlığıyla yayınladığı 5. videoda, daha önce gündeme getirdiği iddiaları sorular şeklinde sıralayarak, “Savcılar harekete geçerse, tüm tüm anlattıklarım bir hafta...

Sedat Peker, ‘Her günahın bir intikam meleği olur’ başlığıyla yayınladığı 5. videoda, daha önce gündeme getirdiği iddiaları sorular şeklinde sıralayarak, “Savcılar harekete geçerse, tüm tüm anlattıklarım bir hafta içinde delillenir” dedi. Mehmet Ağar’la ilgili offshore hesapları ve gizli ortaklıkları soran Peker, aynı ekip tarafından Altınbaşlar’a da kumpas kurularak mallarına el konulmak istendiğini söyledi. Peker ayrıca, Kolombiya’da yakalanan ve alıcısı İzmir’de bir kimya firması olan kokainle ilgili Ağar’a işaret etti.
SADIK SOYLU İDDİASI
Peker ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da bir kez daha “Sen benim jokerimdin, dönüş biletimdin” diye seslendi. Soylu’nun danışmanının 1 milyon 600 bin liralık arabaya bindiğini, Trabzon’da 5 milyon liralık ev yaptırdığını öne süren Peker, Soylu’nun akrabası olan Sadık Soylu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hiç çıkmadığını, bütün imar işlerinin elinden geçtiğini söyledi.
AĞAR’A GÜLEN SORUSU
Peker, Mehmet Ağar’ın Fetullah Gülen’le görüşmesi için “devletin bilgisi dahilinde” açıklaması için “Elinde bu yönde yazılı bir emir var mıdır?” sorusunu yöneltti.
Peker koruma kararıyla ilgili ise, “Koruma kararım normal değildi, ben devlet başkanı gibi yurtdışına giderken benle geliyordu koruma polislerim. Yani ayrıcalıklıydım, başka ayrıcalıklarım da vardı.” dedi.
‘SURİYE’DE BÜYÜK SORUN VAR, PARA ALANLAR VAR’
Peker, Türkiye’den Suriye’ye gittiği iddia edilen silahlarla ilgili de “Ben para almışım, namussuzsunuz siz, ben çocuklarımın parasıyla, ama alanlar var hepsini konuşacağız.” dedi.