Sadettin Saran, Süper Lig için verdiği teklifi açıkladı!

Sadettin Saran, Süper Lig için verdiği teklifi açıkladı!
Fenerbahçe'nin en önemli futbol başarılarından biri olan General Harington Kupası'nın hikayesinin konu edildiği Zaferin Rengi filminin galası yapıldı.Galaya katılan Saran Medya sahibi iş insanı Sadettin Saran filmin gurur verici...
Fenerbahçe'nin en önemli futbol başarılarından biri olan General Harington Kupası'nın hikayesinin konu edildiği Zaferin Rengi filminin galası yapıldı.

Galaya katılan Saran Medya sahibi iş insanı Sadettin Saran filmin gurur verici olduğunu belirtti. Süper Lig ve 1'inci Lig maçlarının yayın haklarını almak istediklerini belirten Saran, haziran ayında yapılacak olan Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimiyle alakalı olarak ise "Ali bey gerekeni söyledi Divan Kurulu'nda. Bu gece film için buradayız" diye konuştu. Saran, galada Ali Koç’la da bir süre sohbet etti.

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’na konuşan Sadettin Saran ihalede en yüksek rakamı kendilerinin verdiğini açıkladı: "Yayın ihalesi için 142.5 milyon Euro ile birlikte teminat mektubu verdik. Normal şartlarda ihaleyi dün kazanmamız lazımdı. Bundan sonra karşılıklı teklif artırmalar olacak."

İhale Kurulu kararını 29 Şubat’ta açıklayacak. İhalede Saran’ın en yüksek teklifi verdiği, Digitürk’ün ise 3 milyar 900 milyon TL (Bugünkü kurla yaklaşık 118 milyon Euro) teklifte bulunduğu belirtiliyor.