Şahan Gökbakar'dan Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz'a sert tepki

Şahan Gökbakar'dan Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz'a sert tepki
Komedyen Şahan Gökbakar, hanedan düğününde Atatürk’e hakaret ve beddua eden Şevki Yılmaz’a sert tepki gösterdi.II. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın...
Komedyen Şahan Gökbakar, hanedan düğününde Atatürk’e hakaret ve beddua eden Şevki Yılmaz’a sert tepki gösterdi.

II. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın İstanbul Beykoz’da gerçekleşen düğününde yaşanan skandallar Türkiye’nin gündemine oturdu.

Düğünde, Şevki Yılmaz’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Bu olayın tepkisi bitmeden yine Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde çekildiği iddia edilen yeni bir görüntü ortaya çıkmıştı.

Bu görüntülerde de Şevki Yılmaz’ın “Selanik’ten gelen dönmeleri, onlara destek verenleri kahr-ı perişan” diye beddua ettiği, diğerlerinin de “Amin” dediği duyulmuştu.

Şahan Gökbakar'dan sert tepki

Skandal cümlelere Şahan Gökbakar’dan yanıt geldi.

Gökbakar, Şevki Yılmaz’ın “Osmanlı’yı süren soysuzlar” sözlerine karşılık şunları söyledi:

“Kimse sürmedi… Korktu, sığındığı işgalci Ingilize mektup yazdı, sonra da ayağıyla İngiliz gemisine binip padişah olduğu topraklardan kaçtı. Geride kalan bir avuç vatansever savaştı, kazandı ve şu an sizlerin memuru olduğu bu Cumhuriyet’i kurdu. Haddinizi bilin lan biraz!”