Samantha Jones geri dönüyor!

Samantha Jones geri dönüyor!
Sex and the City dizisinin Samantha’sı Kim Cattrall, dizinin spin-off’u And Just Like That’in ikinci sezonuna dönüyor.Variety’nin aktardığı habere göre, dizinin başrol oyuncusu, Carrie karakterine hayat veren Sarah Jessica Parker...

Sex and the City dizisinin Samantha’sı Kim Cattrall, dizinin spin-off’u And Just Like That’in ikinci sezonuna dönüyor.

Variety’nin aktardığı habere göre, dizinin başrol oyuncusu, Carrie karakterine hayat veren Sarah Jessica Parker ile sorunları olduğu bilinen ve bu nedenle spin-off’a dönmeyen Kim Catrall’ın And Just Like That dizisinin ikinci sezonunda bir sahnesi olacak. Catrall’ın diziye döndüğü bir sahneyi ekibin kalanını görmeden çektiği öğrenildi.

Dizinin ilk sezonunda Sex and The City ekibinin orijinal castı Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ve Cynthia Nixon’ın New York’taki yaşamı sürerken Samantha karakterinin Londra’ya taşındığı gösterilmişti.

Yeni sezondaki sahnede Parker ve Catrall’ın bir telefon görüşmesi gerçekleştireceği belirtildi.

Ne olmuştu?

Sex and The City dizisi altı sezon sürmüş ve dizinin ardından iki devam filmi çekilmişti. Cattrall, filmlerden sonra medyaya yaptığı açıklamalarda Parker ile arasında sorunlar olduğunu açık bir şekilde anlatmıştı. Ünlü oyuncu, 2022’de “Ne zaman durman gerektiğini bilmek büyük bir bilgeliktir. İleriye giden yol açık görünüyordu. Yeni projenin bir parçası olmam asla istenmedi. Olası üçüncü filmden sonra duygularımı netleştirdim, bu yüzden bunu herkes gibi sosyal medyada öğrendim” diye konuşmuştu.

Cattrall, 2017’de kendisi ile Parker arasındaki gerilimden de şu şekilde bahsetmişti:

“Bence daha kibar olabilirdi. Gerçekten daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Sorununun ne olduğunu bilmiyorum.”

Cattrall’ın bu yorumlarına ise Parker kalbinin kırıldığını söyleyerek cevap vermişti.

"Kendini iyi kız gibi göstermek için benim trajedimi kullanma"

Cattrall ve Parker arasındaki gerilim daha önce sosyal medyaya da taşınmıştı. Kim Cattrall’ın kardeşi Christopher Cattrall’i kaybettiği dönemde, Sarah Jessica Parker, Cattrall’ın Instagram paylaşımının altına üzüntülerini bildiren bir not yazmış, ancak Kim Catrall’ın bu nota tepkisi ise şöyle olmuştu:

“Bitmek bilmeyen yardım çabaların senin her zaman nasıl bir zalim olduğunun hatırlatıcısı. Sen benim ailemden biri değilsin. Arkadaşım da değilsin. O yüzden sana son kez yazıyorum. Kendini iyi kız gibi göstermek için benim trajedimi kullanma.”

Ayrıca Parker, devam dizisinde Cattrall’ın olmaması için de şunları söylemişti:

“Bunun bir parçası olmasını istemedik çünkü bunun peşinden gitmek istediği bir şey olmadığını ve artık bizimle rahat hissetmediğini biliyorduk, bu yüzden aklımıza gelmedi.”