Samet Akaydin'den Panathinaikos itirafı

Samet Akaydin'den Panathinaikos itirafı
Fenerbahçe’nin Panathinaikos’a kiraladığı Samet Akaydin Yunan Ligi’ne neden geldiğini açıkladı. Ara transfer döneminde 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanan Milli stoper, bu tercihi yapmasında EURO 2024...
Fenerbahçe’nin Panathinaikos’a kiraladığı Samet Akaydin Yunan Ligi’ne neden geldiğini açıkladı. Ara transfer döneminde 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanan Milli stoper, bu tercihi yapmasında EURO 2024 finallerinin büyük payı olduğunu söyledi.

İmza töreninde Fatih Terim'in varlığının tercihinde önemli olduğunu söyleyen Samet Akaydin bu kez "Düzenli oynayabileceğim ve bu sayede EURO 2024'e seçilme şansımın yükseleceği bir kulüp olduğu için Panathinaikos'a geldim" dedi.

Fenerbahçe'deki ve milli takımdaki performansının kıyaslanmasına değinen Akaydin, "Milli takımda kendimi daha rahat hissediyorum. Gerçek oyuncu kimliğimi orada daha iyi ortaya koyduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

9 maçta forma giydi

Samet Akaydin 2023-24 sezonunun ilk yarısında Fenerbahçe forması altında 11 maça (10 Süper Lig, 1 Konferans Ligi) çıktı. Normal sezonu biten ve play-off süreci başlayacak olan Yunanistan'da ise 9 maçta (6 lig, 3 kupa) forma giydi.