Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu
CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu.Temsilcimizlerden Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Alman takımı Stuttgart'ı 3-1 mağlup ederek ligde yarı finale...
CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın rakipleri belli oldu.

Temsilcimizlerden Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Alman takımı Stuttgart'ı 3-1 mağlup ederek ligde yarı finale yükselen ilk takım oldu. Eczacıbaşı Dynavit ise Scandicci karşısında 3-2 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Vargas - Egonu düellosu

Fenerbahçe'nin yarı finaldeki eşleşmesi ise İtalya'dan oldu. Sarı-Lacivertli ekip, Paola Egonu'nun takımı Vero Volley Milano ile eşleşti. Şampiyonlar Ligi'nde voleybolun yıldız isimlerinden olan Melissa Vargas ve Paola Egonu karşı karşıya gelecek.

Boşkoviç - Haak mücadelesi

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit'in eşleşmesi de İtalya'dan. Eczacıbaşı, çeyrek finalde VakıfBank'ı eleyen Imoco Volley Conegliano ile yarı finalde mücadele edecek.

Daniele Santarelli'nin takımında eski VakıfBank oyuncusu Isabelle Haak yer alıyor. Isabelle Haak ve Tijana Boskovic yarı finalde karşılaşacak.