Sanat camiasını yasa boğan ölüm

Sanat camiasını yasa boğan ölüm
‘Beta’ lakabıyla bilinen 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın 8. katından düşerek yaşamını yitirdi. Acı haberi, yakın arkadaşı Server Uraz Twitter hesabından duyurdu. Olayın aydınlatılması...

‘Beta’ lakabıyla bilinen 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın 8. katından düşerek yaşamını yitirdi. Acı haberi, yakın arkadaşı Server Uraz Twitter hesabından duyurdu. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet’in haberine göre, İstanbul’un Kağıthane ilçesi Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta yaşayan Bayındır, dün sabah saatlerinde, yaşadığı rezidansın 8. katındaki dairesinin camından aşağı düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu’na götürüldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Acı haberi, Bayındır’ın yakın arkadaşı Server Uraz, Twitter hesabından duyurdu. Uraz, “Canım kardeşim Beta Berk Bayındır’ı bu sabah kaybettik. İçimiz yanıyor, bu süreçte bizlere ve ailesine anlayış gösterip aramazsanız sevinirim. Onu son kez uğurlamak isteyenler için cenaze bilgileri belli olduğunda bilgilendireceğim” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili konuşan mahalle esnafından Ali Öndin, “Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum ama yukarıdan 8’inci kattan düşmüş. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Ama çoktan ölmüştü” dedi.

Büyük bir şok yaşayan Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener, “Bir şey söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” dedi.

Oğlunun ölüm haberini alınca olay yerine koşan acılı baba Nezih Bayındır ise, ‘‘31 yaşında gencecik bir fidan bu şekilde. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün önce yanına gelmişti. Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi’’ dedi.

CEZA’DAN ‘BETA’ PAYLAŞIMI
Acı haberin duyulmasının ardından, ünlü rap sanatçısı Ceza da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Ah be kardeşim, öyle üzdün ki mekanın cennet olsun :( Rip Beta” ifadelerini kullandı.