Sarıyer'de işler karıştı! CHP'nin yeniden aday göstermediği Şükrü Genç oyları böldü, AKP öne geçti

Sarıyer'de işler karıştı! CHP'nin yeniden aday göstermediği Şükrü Genç oyları böldü, AKP öne geçti
Yerel seçimlerin en önemli ayaklarından biri olan İstanbul'un ilçelerini araştırma şirketleri yakından takip ediyor. Sarıyer'de CHP'nin yeniden aday göstermediği Şükrü Genç, CHP'nin oylarını böldü, AKP öne geçti.19 gün...
Yerel seçimlerin en önemli ayaklarından biri olan İstanbul'un ilçelerini araştırma şirketleri yakından takip ediyor. Sarıyer'de CHP'nin yeniden aday göstermediği Şükrü Genç, CHP'nin oylarını böldü, AKP öne geçti.

19 gün sonra gerçekleşecek yerel seçimlerde İstanbul'un ilçelerini heyecanlı bir yarış bekliyor. 

İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum arasında başa baş geçmesi öngörülen yarışta gözler diğer yandan ilçelere çevrildi.

Sarıyer'de CHP'li belediye başkanı Şükrü Genç yeni yönetim tarafından aday gösterilmedi. Oktay Aksu ile yarışa giren CHP'ye anketlerden şok etkisine sebep olacak bir sonuç geldi.

Bölünen oylar AKP'ye yaradı

TGRT Haber'in aktardığı bilgilere göre Sarıyer Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Çoşkun, Areda Araştırma'nın son anketinde öne geçti. Çoşkun anket sonuçlarında yüzde 34,1 oy alırken, bağımsız olarak seçime giren Şükrü Genç ise yüzde 32,2 ile ikinci sırada yer aldı. CHP'nin adayı Oktay Aksu ise yüzde 24,3'te kaldı.