Şarkıcı Davut Güloğlu, Düzce belediye başkan adayı oldu

Şarkıcı Davut Güloğlu, Düzce belediye başkan adayı oldu
Yerel seçimlere çok az bir süre kala siyasi partiler adaylarını netleştirmeye başladı. Önümüzdeki seçimler için ünlü isimler de siyasetin sahnesine inerken şarkıcı Davut Güloğlu da belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu.Yerel...
Yerel seçimlere çok az bir süre kala siyasi partiler adaylarını netleştirmeye başladı. Önümüzdeki seçimler için ünlü isimler de siyasetin sahnesine inerken şarkıcı Davut Güloğlu da belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu.

Yerel seçimlere 2.5 aydan az bir süre kala kulislerde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Siyasi partiler, aday belirleme süreçlerinde sona gelirken ünlü simalar da siyasetin sahnesine inmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde ekranlardan 'Behzat Ç.' karakteriyle tanıdığımız sanatçı Erdal Beşikçioğlu CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olmuştu. Bugün ise ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun da adaylığının açıklandığı bildirildi.

Yeniden Refah Partisi (YRP), genel merkez binasında aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Rizli şarkıcı YRP'nin Düzce Belediye Başkan Adayı oldu.

Adaylığı duyurulan şarkıcı, Yeniden Refah Partisi'nin MKYK üyesiydi ve partinin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Danışmanlığı yapmıştı.

"Vefa borcumu ödeyeceğim"

Kendini 'milli görüş davasına' adamış birisi olarak tanıtan şarkıcı adaylığı sonrası yaptığı açıklamada, "Geçmişte Akçakoca ilçesinde uzun bir süre yaşamış bir sanatçı olarak sanat hayatına adım atmamda Düzce’nin çok ayrı bir yeri var. Ayrıca kendisini milli görüş davasına adamış bir partiliyim. Hem davama adamışlığın verdiği heyecanla hemde teşkilatımızın gösterdiği büyük teveccüh ile bende vefa duygumu ödemek için Düzce Yeniden Refah Partisi’nin Düzce belediye başkan adayı olarak çıkmaya karar verdim. Çıktığımız yolda rabbim utandırmasın. Partimize, Düzcemize, Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.