Seçim öncesi provokasyonlar başladı: AKP'li Bahçelievler Belediyesi, CHP'nin afişlerini indirdi

Seçim öncesi provokasyonlar başladı: AKP'li Bahçelievler Belediyesi, CHP'nin afişlerini indirdi
Yerel seçime günler kala CHP'nin birçok il ve ilçede seçim çalışmalarına müdahale edilmeye başlandı. Son olarak AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CHP'li aday Emine Gülizar Emecan'ın afişlerini toplattı.Yerel...
Yerel seçime günler kala CHP'nin birçok il ve ilçede seçim çalışmalarına müdahale edilmeye başlandı. Son olarak AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CHP'li aday Emine Gülizar Emecan'ın afişlerini toplattı.

Yerel seçime sayılı günler kala CHP'nin seçim çalışmalarına yönelik provokasyon girişimleri artmaya başladı. Dün Manisa'da CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek’in reklam panolarına gerçekleştirilen saldırıdan sonra bu kez de İstanbul Bahçelievler'de seçim çalışmalarına müdahale edildi.

AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CHP'li aday Emine Gülizar Emecan'ın afişlerini toplattı.

Görüntüleri sabah saatlerinde CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Barış Genç paylaştı.

"CHP afişleri talimatla sökülüyor"

Genç sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sabaha karşı 4 sularında Bahçelievler Belediye Başkan Adayımız Sn. Emine Gülizar Emecan'ın afişleri Ak Partili Hakan Bahadır'ın yönettiği Bahçelievler Belediyesi tarafından toplatıldı. Bizler semtin her adımında Hakan Bey'in belediye personeline astırdığı afişlerine rastlarken; binbir emekle asılan CHP afişleri gecenin bu saatinde talimatla tek tek sökülüyor. Takdir Bahçelievler halkının..." dedi.

[video width="480" height="848" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1708956910470.mp4"][/video]