Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le boşanacağı iddiaları karşısında çılgına döndü: Bir sürü küfür ediyorum size

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le boşanacağı iddiaları karşısında çılgına döndü: Bir sürü küfür ediyorum size
Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten'in boşanacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının canlı yayınında iddialara açıklık getiren ünlü ismin sitemli sözleri gündem oldu!Seda Sayan kariyerinin...
Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten'in boşanacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının canlı yayınında iddialara açıklık getiren ünlü ismin sitemli sözleri gündem oldu!

Seda Sayan kariyerinin dışında özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan aradığı aşkı Çağlar Ökten'de bulmuştu. Popüler çiftin 2022 yılınan Nisan ayında sürpriz şekilde evlenmesi çok konuşulmuştu.

Düğünlerini Prag'da yapmak isteyen ikilinin yaşadığı vize sorunları yüzünden İstanbul'da nikahları kıyılmıştı.

Düğünlerini Prag'da yapmak isteyen ikilinin yaşadığı vize sorunları yüzünden İstanbul'da nikahları kıyılmıştı.

Fırsat buldukça gezilere, yurt dışı tatillerine giden ünlü çift, aşk dolu karelerini de sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz gün magazin gündemini hareketlendiren bomba bir iddia ortaya atıldı. Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'le boşanacağı haberi yayıldı.

İddialara göre; gerçek adı “Aysel Gürsaçer" olan Seda Sayan, "Ökten" soyadının resmi işlemlerde sorun teşkil ettiğini belirterek mahkemeye başvurdu.

Seda Sayan'ın nüfus kayıtlarında geçen isminin “Aysel Gürsaçer Ökten”den “ Aysel Gürsaçer” olarak düzeltilmesi boşanma iddialarını doğurdu.

Ünlü şarkıcı ve sunucu, sosyal medyanın adeta çalkalandığı dedikoduyu duyduktan sonra Sabahın Sultanı Seda Sayan programının canlı yayınında açıklama yaptı.

"Bak bir sürü küfür ediyorum size"

“Yanlış anlaşıldı, hatta ‘boşanıyorlar’ ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok" diyen Sayan şu ifadeleri kullandı: "

'Doğrusu, evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu bir çok prosedür”

Nasıl anlatayım ben? Nereden çıkarıyorsunuz? Hepimizin ailesi var ya. Çağlar'ın halası arıyor yazık...

"Bak bir sürü küfür ediyorum size, içten. Rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler. Böyle haberler yapmayın. Bizim aramızda hiçbir şey yok.

"Çok şükür, daha biz 2,5 yıldır beraberiz, ikinci yılımızı kutlayacağız, daha birbirimize 'Öte git' demedik. Burada da görüyorlar. Buradaki aşkımızı hem arkadaşlarım hem çocuklar bile görüyor. Hepsi şahit..."