Sedat Peker'in 29 Ekim mesajı Times Meydanı'nda yayınlandı

Sedat Peker'in 29 Ekim mesajı Times Meydanı'nda yayınlandı
Sedat Peker Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlamasını Serdengeçtiler adlı grup aracılığıyla Newyork Times Meydanı'nda sinevizyon gösterimi ve mesajlarla kutladı. Sedat Peker, Times Meydanı'nda Cumhuriyet'in 100. Yılı'nı kutlayan...

Sedat Peker Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlamasını Serdengeçtiler adlı grup aracılığıyla Newyork Times Meydanı'nda sinevizyon gösterimi ve mesajlarla kutladı.

Sedat Peker, Times Meydanı'nda Cumhuriyet'in 100. Yılı'nı kutlayan bir mesaj yayınladı: "Benim bütün hayatım tartışmaya açık olsa da namus, şeref ve Atatürk sevgim tartışmaya açık değildir ve bu konuda çok ama çok iddialıyım."

Kendilerini "Serdengeçtiler" diye nitelendiren bir grup, Cumhuriyetin 100. Yılını dolayısıyla Amerika Birleşik Devletleri'nin Newyork şehrinde bulunan Times Meydanı'nda Sedat Peker'in mesajlarının da yazılı olduğu sinevizyon görüntüsüyle kutladı.

Grup, Cumhuriyet'in 100. yılını şu ifadeleri kullanarak kutladı:

"Serdengeçtiler Cumhuriyetin 100. Yılını Newyork times meydanında Sayın Reis Sedat Peker’in mesajı ve görseliyle kutladı."

Grubun sosyal medya paylaşımının ardından suç örgütü lideri olma suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşımı RT'ledi.