Sedat Şahin, 2 ay önce Bahçeli'yle bu pozu vermişti: Yeğeninin lideri olduğu Şahinler çetesi çökertildi!

Sedat Şahin, 2 ay önce Bahçeli'yle bu pozu vermişti: Yeğeninin lideri olduğu Şahinler çetesi çökertildi!
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şahinler çetesini çökerttiklerini açıkladı. Yerlikaya "Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı." dedi. Mehmet Şahin, Şahinler...

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şahinler çetesini çökerttiklerini açıkladı. Yerlikaya "Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı." dedi. Mehmet Şahin, Şahinler çetesinin asıl lideri olarak bilinen ve 20 Temmuz'da tahliye olan Sedat Şahin'in yeğeni. Sedat Şahin, tahliyesinin hemen ardından Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi’ndeki makamında Bahçeli'ye teşekkür ziyareti yapmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şahinler suç örgütüne operasyon yapıldığını duyurdu. Yerlikaya Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: 

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı.”

TIKLAYIN- Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: ‘Şahinler Çetesi’ çökertildi

Bahçeli'yi ziyaret etmişti

Mehmet Şahin, Şahinler suç örgütünün asıl lideri olarak bilinen Sedat Şahin’in yeğeni.

Sedat Şahin ,sekiz yıldır hapis yattıktan sonra 20 Temmuz’da tahliye olmuştu. Tahliyesinden hemen sonra MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişti.

Şahinler suç örgütü, Sarallar suç örgütüyle aralarında birçok silahlı çatışmaya neden olan husumetleriyle biliniyor. Şahinler ve Sarallar arasında 2004-2017 yılları arasında çıkan çatışmalarda, kamuoyuna yansıyan bilgilere göre iki gruptan toplam 13 kişi öldürüldü.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şahinler çetesini çökerttiklerini açıkladı: “Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı.” Mehmet Şahin, Şahinler çetesinin asıl lideri olarak bilinen ve 20 Temmuz’da tahliye olan Sedat Şahin’in yeğeni. Sedat Şahin, tahliyenin hemen ardından Bahçeli’yi ziyaretiyle gündeme gelmişti.