Selde kayıp 4’e yükseldi

Selde kayıp 4’e yükseldi
Ankara’yı etkisi altına alan sel felaketinde bir ölüm haberi daha geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada: “Ankara Altındağ’da 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, sel sularına kapılan bir vatandaşımızın...

Ankara’yı etkisi altına alan sel felaketinde bir ölüm haberi daha geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada: “Ankara Altındağ’da 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır“ denildi.

Kentte sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 4’e yükseldi. Selde kaybolan Ramazan Gök’ün cansız bedenine ulaşıldı.

Ankara’daki sel nedeniyle CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit (27), Mustafa Demirel (67) ve Muhammet Şahin (21) yaşamını yitirmişti.

Yavaş’la görüşen Soylu’nun çizmeleri sosyal medyanın gündeminde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 kişinin hayatını kaybettiği sel nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’la bir araya geldi. Soylu’nun görüşmeye çizme ile gitmesi sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağanağın yaşamı olumsuz etkilediği Ankara’nın Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu. Ankara Valisi Vasip Şahin ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sel bölgesine geldi.

Soylu, daha sonra, durum değerlendirmesi yapmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Belediye Başkanlığı’nda bir araya geldi. Görüşmeye dizine kadar ıslak pantolon ve çizme ile gelen Soylu’nun fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Poz verme gibi huyu yok
AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın bu süreçte kentte olmadığı, Eskişehir’de olduğu öne sürdü.

Mansur Yavaş’ın danışmanı ve ABB Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Twitter hesabından Burhan’ın iddialarına cevap verdi. Gültekin, “Bu cümleleri kurduğunuzda Akyurt afet bölgesindeydi. Özür dileriz; kendisinin poz verme gibi bir gailesi, bir huyu yok” dedi.