SEN KİMSİN POLEMİĞİ

SEN KİMSİN POLEMİĞİ
AK Parti Gençlik Kolları’nın resmi Twitter hesabından paylaştığı “Sen kimsin?” videosu gündemde. ‘Sen kimsin?’ sorusuyla başlayan videoda verilen cevaplar arasında Selahattin Eyyubi’den Muhammet Fatih Safitürk’e, Yasin...

AK Parti Gençlik Kolları’nın resmi Twitter hesabından paylaştığı “Sen kimsin?” videosu gündemde. ‘Sen kimsin?’ sorusuyla başlayan videoda verilen cevaplar arasında Selahattin Eyyubi’den Muhammet Fatih Safitürk’e, Yasin Börü’den Musab Bin Umeyr’e kadar birçok isim sayıldı. Son isim olarak “Ümmetin umudusun, Recep Tayyip Erdoğan’sın” denilen videoda, Mustafa Kemal Atatürk’ün ise yalnızca at üstünde bir silüetinin yansıtılması ve adının anılmaması tepki topladı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Ben adını anamadığınız Mustafa Kemal Atatürk’üm” diyerek tepkisini dile getirdi.
‘BEN ALİ İSMAİL’İM’
Videoya gelen tepkiler arasında ‘Sen kimsin?’ sorusuna verilen yanıtlar da yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları, “Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek’im”, “Ben sokak ortasında dövülerek öldürülen Ali İsmail’im!”, “Bir kereden bir şey olmaz diye aklanan Ensar’daki mağdur çocuklarım!”, “Ben Merve Çavdar’ım. Atanamadığım için tüm hayallerimle birlikte bende 25 yaşımda soldum”, “Yaptığı yemek yenmez denilen Aleviyim” mesajlarını yayınladı.