Serdar Dursun yeniden Sarı Kanarya'da

Serdar Dursun yeniden Sarı Kanarya'da
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’te forma giyen eski oyuncusu Serdar Dursun’u kadrosuna kattı,Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün ardından A Milli Futbol Takımı’nın bir diğer oyuncusu ile daha anlaşmaya...
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’te forma giyen eski oyuncusu Serdar Dursun’u kadrosuna kattı,

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün ardından A Milli Futbol Takımı’nın bir diğer oyuncusu ile daha anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler, sezon başı ayrılık yaşadığı Serdar Dursun ile sözleşme imzaladı.

Umut Nayir’i daha fazla forma şansı bulabileceği Siltaş Yapı Pendikspor’a kiralayan sarı lacivertliler, santrfor arayışına girmişti. Fenerbahçe, yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yerli isimlere yöneldi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda, Erencan Yardımcı ve Serdar Dursun isimleri ön plana çıktı. Erencan için talep edilen yüksek bonservis bedeli sebebiyle rota Serdar Dursun’a döndü.

Bu sezon ne yaptı

Sezon başında Vavacars Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalayan 32 yaşındaki oyuncu, 24 maçta forma giydi. 8 kez 11’de şans bulan milli futbolcu, 6 defa fileleri havalandırdı. 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında Fenerbahçe’de 64 maça çıkan Serdar Dursun, 19 kez gol sevinci yaşadı. A Milli Takım formasını ise 10 defa giyen deneyimli santrfor, 7 gol kaydetti.