"Sergen Yalçın yetenekli sol ayak sevmiyor!"

"Sergen Yalçın yetenekli sol ayak sevmiyor!"
Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, Beşiktaş'tan Sergen Yalçın yüzünden ayrıldığını söyledi. Asist Analiz'e konuşan 36 yaşındaki futbolcu yaşadıklarını şu sözlerle aktardı:"Beşiktaş'ta kalmak istiyordum ama Sergen hocada...
Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, Beşiktaş'tan Sergen Yalçın yüzünden ayrıldığını söyledi. Asist Analiz'e konuşan 36 yaşındaki futbolcu yaşadıklarını şu sözlerle aktardı:

"Beşiktaş'ta kalmak istiyordum ama Sergen hocada benimle ilgili anlamsızca bir durum olduğunu seziyordum. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin babası beni çok severdi. 'Caner giderse seni evlatlıktan reddederim. Beşiktaş'ta bırakacak futbolu' demiş. Başkan beni çağırdı yanına, dedi ki 'Caner varsa isteyen bir kulüp git', 'Ne oldu başkanım para konuşmadım bile seninle' dedim. 'Ya anla işte' dedi. Sergen hoca devam edecek. Onun için de net bir şekilde söyleyemiyor. 'Tamam başkanım' dedim, 'Anladım ben anlayacağımı.' Taraftarda sıkıntı yok, kulüpte sıkıntı yok. Buradan ne çıkıyor? Hocada var demek ki. Aramızda hiçbir gerginlik de yoktu. Neden istemedi hiç bilmiyorum. Herhalde yetenekli sol ayaklara karşı bir garezi var."