Serhat Akın ile Emre Belözoğlu arasındaki tartışma büyüyor: Ben Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!

Serhat Akın ile Emre Belözoğlu arasındaki tartışma büyüyor: Ben Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!
Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de beraber top koşturan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile eski futbolcu Serhat Akın arasındaki tartışma her geçen gün büyüyorEmre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat...
Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de beraber top koşturan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile eski futbolcu Serhat Akın arasındaki tartışma her geçen gün büyüyor

Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat Akın hakkında "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" demişti.

Yaşanan tüm bu gerilimin ardından Serhat Akın'dan da Emre Belözoğlu'na yanıt gecikmedi. Akın Emre Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu" sözlerine çok sinirlenirken, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!" dedi.

Ne olmuştu?

Serhat Akın'ın, " Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz. Saygı duyarsın ama efsane olarak adlandıramazsın. Ben 3 şampiyonluk gördüm, o 2 şampiyonluk gördü Fenerbahçe'de. Galatasaray'da ise UEFA Kupası, 4 lig şampiyonluğu ve diğer kupalar kazandı nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" demesi tartışmaları alevlendirmişti.