Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi: Üç kez ameliyat olan usta oyuncu taburcu edildi

Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi: Üç kez ameliyat olan usta oyuncu taburcu edildi
Son olarak Kızılcık Şerbeti'ndeki Abdullah rolüne hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.Geçirdiği beyin kanamasının ardından apar topar ameliyata alınan ve ilk ameliyatından...
Son olarak Kızılcık Şerbeti'ndeki Abdullah rolüne hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından apar topar ameliyata alınan ve ilk ameliyatından üç gün sonra çok riskli ikinci bir ameliyat daha geçiren 61 yaşındaki oyuncu Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber geldi.

26 Ocak’tan bu yana hastanede olan Settar Tanrıöğen taburcu oldu. Dün hastaneden taburcu olan Tanrıöğen günler sonra evine döndü. Settar Tanrıöğen’in taburcu edilmesinin ardından Dr. Engin Çakmakçı açıklama yaptı:

“Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) kanaması nedeniyle 26 Ocak’tan bu yana hastanemizde tedavisi sürdürülen hastamız Settar Tanrıöğen, 14 Mart (dün) tarihinde taburcu oldu. Hastamızın uzun süren tedavisinin taburculuk noktasına gelmesi, üstelik bu tarihin 14 Mart Tıp Bayramı’na denk gelmesi, tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık personelini ayrıca sevindirmiştir. Taburcu edilen hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz”