Seyhan ve Çukurova belediyelerine operasyon: 13 kişi tutuklandı

Seyhan ve Çukurova belediyelerine operasyon: 13 kişi tutuklandı
Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine yönelik rüşvet, resmi belgede sahtecilik ve imar yolsuzluğu soruşturması kapsamında düzenlenen operasyon sonrası hakim karşısına çıkan şüphelilerden 13'ü tutuklandı.Gözaltına alınan...

Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine yönelik rüşvet, resmi belgede sahtecilik ve imar yolsuzluğu soruşturması kapsamında düzenlenen operasyon sonrası hakim karşısına çıkan şüphelilerden 13'ü tutuklandı.

Gözaltına alınan 60 şüpheliden 34’ü adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan şüphelilerden biri serbest bırakılırken diğer şüpheliler tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden aralarında eski Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu'nun da bulunduğu 13'ü tutuklandı. 3 şüpheliye ev hapsi verilirken 17 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Operasyonla gözaltına alınan toplam 60 şüpheliden 26'sı ise emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (DHA)