Shane Larkin: “ŞAHİN‘I TERCİH EDERDİM”

Shane Larkin: “ŞAHİN‘I TERCİH EDERDİM”
Anadolu Efes’in Türk vatandaşlığına geçen yıldız basketbolcusu Shane Larkin, Türkçe bir isim seçmek durumunda kalsaydı “Şahin” ismini tercih edeceğini söyledi. Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan...

Anadolu Efes’in Türk vatandaşlığına geçen yıldız basketbolcusu Shane Larkin, Türkçe bir isim seçmek durumunda kalsaydı “Şahin” ismini tercih edeceğini söyledi. Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Larkin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını ABD’deki evinde sürdürdüğünü belirtti.
ING Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Larkin, “Şampiyonluk hedefimiz vardı ancak şimdi koronavirüs yüzünden bunun mümkün olup olmayacağını görmek zor.” ifadesini kullandı.
Başantrenör Ergin Ataman ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden 27 yaşındaki basketbolcu, “İkimiz de benzer enerjiye sahibiz, ne yapmak isteğimizi biliyoruz. O beni oyuncu olarak, ben de onu koç olarak çok iyi anlıyorum.” yorumunu yaptı.