Sharon Stone'dan Temel İçgüdü itirafı: Uğradığı tacizi anlattı

Sharon Stone'dan Temel İçgüdü itirafı: Uğradığı tacizi anlattı
1992 yapımı Temel İçgüdü filmiyle özdeşleşen Hollywood'un ünlü isimlerinden Sharon Stone, o dönemde yaşadıklarını anlattı.Paul Verhoeven imzalı "Temel İçgüdü"de Michael Douglas ile başrolleri paylaşan 65 yaşındaki...

1992 yapımı Temel İçgüdü filmiyle özdeşleşen Hollywood'un ünlü isimlerinden Sharon Stone, o dönemde yaşadıklarını anlattı.

Paul Verhoeven imzalı "Temel İçgüdü"de Michael Douglas ile başrolleri paylaşan 65 yaşındaki Sharon Stone, birkaç gün önce konuk olduğu bir programda şoke eden itiraflarda bulundu.

Adını dünyaya ezberleten Hollywood yıldızı, "Temel İçgüdü" filminin vizyona girdiği ilk günlerde yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu, hayranlarının arabasına tırmandığını ifade etti. "Temel İçgüdü" filminin kendisini bir cinsel obje sembolüne dönüştürdüğünü söyleyen Stone, film vizyona girdikten sonraki günlerde gözlüğünü almak için dışarı çıktığında neler yaşadığını anlattı.

Arabasının üzerine tırmanmışlar

Ünlü isim, "Trafik ışığında durdum. Herkes arabamın üzerine tırmandı. Yeşil ışık yandı. Arabalar korna çalmaya başladı. İnsanlar tepesindeyken araba kullanmak yasal mı bilmiyordum" dedi.

Wallace bu anıya şaşırıp "Sharon bu hikaye mi yoksa gerçek mi?" diye sordu. Anlattıklarının gerçek olduğunu belirten Stone, "İnsanlar kornaya basıyordu. Arabayı kullanırsam ve birileri yaralanırsa tutuklanır mıyım diye düşündüm" dedi.

Zor anlar yaşadı

Hayranlarının giderek agresif hale geldiğini, arabasının tamponlarına ve camlarına zarar verdiğini söyleyen Sharon Stone, hayranlarının kıyafetlerini ve saçlarını çekiştirdiğini de sözlerine ekledi.

"Çok az para kazandım"

Öte yandan Stone, daha önceki yıllarda "Temel İçgüdü" den yeteri kadar para kazanamadığını açıklamıştı.

Filmde kendisine başrolde eşlik eden Michael Douglas'ın ciddi bir gelir elde ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Temel İçgüdü için para almadım. Çok az para kazandım. Michael 14 milyon dolar aldı. Sonraki yıl Oscar töreninde giyeceğim elbiseyi alacak kadar para kazanamadım" demişti.