"Şimdi bu yüzüğün yanında gemicikler, ‘beşli çete’ler oldu"

"Şimdi bu yüzüğün yanında gemicikler, ‘beşli çete’ler oldu"
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşların kendisine verdiği evlilik yüzüklerini göstererek, “Bundan yıllar evvel şu yüzükle yola çıktılar. ‘Bu yüzükten fazlası olursa ben yanlış işler yapmışım’ dendi....

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşların kendisine verdiği evlilik yüzüklerini göstererek, “Bundan yıllar evvel şu yüzükle yola çıktılar. ‘Bu yüzükten fazlası olursa ben yanlış işler yapmışım’ dendi. Şimdi bu yüzüğün yanında gemicikler oldu, ‘beşli çete’ler oldu. 24 milyar lirayı sizin cebinizden alıp aile dostları Hariri’nin cebine koydular” dedi.

Meral Akşener, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener, kendisini karşılamaya gelen Muratpaşalılara seslendi.
Akşener, şöyle devam etti:

“Tarım, besicilik, süt üreticiliği ölüyor; sizin işleriniz can çekişiyor. Gençler umutsuz, bu ülkeden gitmek istiyorlar. El ele vereceğiz, önce bu bizi birbirimize düşüren siyasetçi takımını ve onların bu düzen üzerinden kurdukları bu harami düzeni birlikte yıkacağız. Neyle yıkacağız? Sandıkla yıkacağız. ‘Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet’ diyoruz.”