Şimşek Vatan Partisi'ni engelledi

Şimşek Vatan Partisi'ni engelledi
Bir dönem hükümetin koşulsuz destekçisi olan, son seçimlerde Cumhur İttifakı'na girmek istediği halde kabul edilmeyen ama 2. Turda Erdoğan'ı destekleyen Vatan Partisi'nin sosyal medya hesabı, Erdoğan'ın atadığı Hazine ve Maliye...

Bir dönem hükümetin koşulsuz destekçisi olan, son seçimlerde Cumhur İttifakı'na girmek istediği halde kabul edilmeyen ama 2. Turda Erdoğan'ı destekleyen Vatan Partisi'nin sosyal medya hesabı, Erdoğan'ın atadığı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından engellendi. Engeli kamuoyuna açıklayan Vatan Partisi tepkisini, "Tefeci olsak böyle yapmazdınız" diyerek ortaya koydu.

Vatan Partisi resmi hesabından duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulanan ekonomi programına şiddetli muhalefet eden Doğu Perinçek'in lideri olduğu Vatan Partisi'nin Twitter'daki resmi hesabını engelledi.

Vatan Partisi'nin hesabından Bakan Şimşek'in partiyi engellediğine dair fotoğrafı paylaşıldı ve "Tefeci olsak böyle yapmazdınız" notunu düşüldü.

İşte partinin hesabından yapılan o paylaşım:

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, partisini "engelleyen" Bakan Şimşek'e "Siyasi parti engellemek çok rasyonel bir buluş sayın Bakan Mehmet Şimşek" ifadelerini kullanarak seslendi.

Bir önceki dönem iktidar döneminde Türkiye'yi yöneten koalisyonun içinde yer alan ama son seçimlerde o koalisyonun dışında bırakılan Perinçek, iktidarın uygulamalarını ama özellikle de Mehmet Şimşek'in politikalarını sert eleştiriyordu.