Sinan Oğan'ın kararının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum

Sinan Oğan'ın kararının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından Twitter'dan bir mesaj paylaştı, "Artık kimse kimseyi kandıramayacak" dedi.Kılıçdaroğlu...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından Twitter'dan bir mesaj paylaştı, "Artık kimse kimseyi kandıramayacak" dedi.

Kılıçdaroğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!

Sinan Oğan, Erdoğan'ı destekleyecek

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne ATA İttifakı'nın adayı olarak giren Sinan Oğan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kıılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

ATA İttifakı dağıldı

Sinan Oğan'ın açıklamasından önce ATA İttifakı dağılma kararı almış, ittifak ortaklarından Adalet Partisi, Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Zafer Partisi ise hangi adayı destekleyeceğini yarın açıklayacak.