Sırrı Sakık'ın sözlerine CHP'li Fırat'tan tepki: Seçim sonrası yeni bir süreç başlayacak

Sırrı Sakık'ın sözlerine CHP'li Fırat'tan tepki: Seçim sonrası yeni bir süreç başlayacak
DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık‘ın CHP hakkındaki sözlerini eleştiren CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat 'Seçimden sonra yeni bir çözüm süreci olacak ve AKP, MHP’yi tasfiye edecek' dediHalkların Eşitlik ve...
DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık‘ın CHP hakkındaki sözlerini eleştiren CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat 'Seçimden sonra yeni bir çözüm süreci olacak ve AKP, MHP’yi tasfiye edecek' dedi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart yerel seçimleri için İzmir adaylarını tanıttı. Düzenlenen tanıtım toplantısında DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’ın sözleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, DEM Parti’nin CHP’ye kaybettirme stratejisini hayata geçirdiğine yönelik sözlerini hatırlatan Sakık, “Doğru söylüyorsun, size kaybettireceğiz, AKP-MHP faşizmine de kaybettireceğiz. Siz kimsiniz? Siz efendi, biz köle miyiz? Biz 2019 seçimlerinde bütün Türkiye’de, Kürt coğrafyasında bize karşı aday çıkarmanıza rağmen destek sunduk. Size belediyelerde bir cennet yarattık. Siz döndünüz, muhaliflere, Kürtler’e cehennem hayatı yaşattınız” dedi.

TELE1’e konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat ” Kandille ilişkiler kuruyorsunuz, yazın bunu bir tarafa seçim sonrası AKP MHP’yi tasfiye edecek yeni bir süreci başlayacak. Çünkü yeni bir Anayasa istiyorlar ve Hizbullah’ın devamı olan HÜDA-PAR’ın istediği gibi bir süreç başlayacak” dedi.