SİVASSPORLU COFIE’NİN SÜPER KUPA HAYALİ

SİVASSPORLU COFIE’NİN SÜPER KUPA HAYALİ
Demir Grup Sivasspor'un Ganalı futbolcusu Isaac Cofie, ilk resmi maçları olan TFF Süper Kupa karşılaşmasını kazanmayı hedeflediklerini belirtti.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli orta saha...

Demir Grup Sivasspor'un Ganalı futbolcusu Isaac Cofie, ilk resmi maçları olan TFF Süper Kupa karşılaşmasını kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Cofie, Sivasspor'da geçirdiği 3 sezon boyunca çok güzel başarılara imza attıklarını söyledi.

Sivasspor'a geldiği ilk günden beri çok güzel zaman geçirdiğini anlatan Cofie, "Şu an benim dördüncü sezonum. Yönetimimiz ve hocamız, geride kalan sezonlarda benden çok memnun kaldılar ama yeni sezon yeni bir mücadele, yeni bir meydan okuma, yeni bir savaştır. Bu sezon neler olacağını zamanla göreceğiz" şeklinde konuştu.

Cofie, Sivasspor'un başarılı bir takım olduğunu vurgulayarak, "Geçmiş 3 sezona baktığımızda çok başarılıydık. İlk sezonumuzda şampiyonluğa oynadık ve şampiyonluğu elimizden kaçırdık diyebilirim. Sonraki sezonda Konferans Ligi'nin play-off etabına kaldık. İlk sezonda direkt UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmıştık. Bu sezon da Türkiye Kupası'nı kazandık. Bu kupa çok önemliydi. Özellikle bunu Sivas taraftarı ve Sivas şehrinin insanları için kazandık. Bu sezon tekrar UEFA Avrupa Ligi grupları için play-off oynayacağız. Bütün bunlar büyük başarılar. Çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.