Sizi soydular, evlatlarınızın geleceğini çaldılar

Sizi soydular, evlatlarınızın geleceğini çaldılar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine dün Ankara’nın Keçiören ilçesinde devam etti. Ziyaretlerinin ardından vatandaşlara seslenen Akşener, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.Eski AKP’li Ankara...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine dün Ankara’nın Keçiören ilçesinde devam etti. Ziyaretlerinin ardından vatandaşlara seslenen Akşener, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

Eski AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankapark’ı 14 milyar TL’ye yaptırdığını anlatan Akşener, “Meşhur bir Ankapark’ımız var. Dinozorlar ağlıyor. Sizce bu dinozor takıntısı nedir? Ankapark’a gömülen para 14 milyar lira. Üç kalemde 113 milyar lira. Beşli Çete’nin vergilerinin affına, ona, buna sıra gelmiyor. Üç kalemde 113 milyar lira sizin cebinizden çıktı. Sizi soydular. Sizin evlatlarınızın geleceğini çaldılar. İşte Türkiye böyle bir felaketle karşı karşıya» ifadelerini kullandı.

İktidarın TOKİ projesinin mali yönden zafiyetler bulundurduğunu belirten Akşener, şu ifadeleri kullandı:
“Bakın, seçime doğru gidiyoruz, abiler sosyal konut projesi ortaya koydular. Ne kadar ödeyeceğiniz belli değil. Projeye söyleyecek sözümüz yok. Onlara, düzeltmeleri için her türlü imkanı sunacağız. Düzeltmedikleri takdirde, biz geleceğiz, o projeyi yapacağız, gerçekten fakirin eline ödeyebileceği şekilde ev teslim edeceğiz.”