Sokak röportajında bir kişi, Türkiye’nin en büyük probleminin ‘İslamiyet'in kaldırılması’ olduğunu iddia etti

Sokak röportajında bir kişi, Türkiye’nin en büyük probleminin ‘İslamiyet'in kaldırılması’ olduğunu iddia etti
Sokak Gazeteci adlı YouTube kanalının yayınladığı bir sokak röportajında, vatandaşlara "Türkiye’nin en büyük problemi nedir?" sorusu yönlendirildi. Bir vatandaşın cevabı sosyal medyada kısa sürede tepki topladı.Sokak Gazeteci...
Sokak Gazeteci adlı YouTube kanalının yayınladığı bir sokak röportajında, vatandaşlara "Türkiye’nin en büyük problemi nedir?" sorusu yönlendirildi. Bir vatandaşın cevabı sosyal medyada kısa sürede tepki topladı.

Sokak Gazeteci YouTube kanalının sokak röportajında vatandaşlara 'Türkiye’nin en büyük problemi nedir?' sorusu yöneltildi. Röportajın dikkat çeken anlarından biri, bir vatandaşın verdiği ilginç cevap oldu. Vatandaş, ülkenin en büyük sorununun İslamiyet'in kaldırılması olduğunu savundu. 100 yıl önce İslamiyet'in kaldırıldığını ve yerine Hristiyan düzeninin getirildiğini iddia eden vatandaş, İslam'ın geri getirilmesi durumunda enflasyonun kalkacağını ve insanların ölmeyeceğini belirtti.

Ayrıca, "Şeriat geldiğinde bizler rahat ederiz" ifadelerini kullanan vatandaş, hakiki şeriatın sadece Afganistan'da bulunduğunu ve Müslümanların en rahat yaşadığı yerin Afganistan olduğunu iddia etti.