Sokak röportajında bir yurttaşın TRT'ye isyanı gündem oldu

Sokak röportajında bir yurttaşın TRT'ye isyanı gündem oldu
Sokak röportajında konuşan bir yurttaş TRT'ye tepki göstererek, "Etin 500 lira olduğunu, ekmeğin 10 lira olduğunu söylemiyor dedi.Sade Vatandaş isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında bir vatandaşın sözleri gündem...
Sokak röportajında konuşan bir yurttaş TRT'ye tepki göstererek, "Etin 500 lira olduğunu, ekmeğin 10 lira olduğunu söylemiyor dedi.

Sade Vatandaş isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında bir vatandaşın sözleri gündem oldu. TRT'ye tepki gösteren yurttaş, "Ulusal kanallarımız var, yok arabanın tekeri patladı, yok metrobüsün kafası bozuldu, yok efendim metroların merdiveni çalışmıyor. Kocaman ulusal kanal TRT ayıp bir şey ya böyle. Etin 500 TL olduğunu söylemiyor, ekmek 10 TL olmuş söylemiyor, kiraların 20.000 TL olduğunu söylemiyor. Anca belediye arabasının tekeri patlamış, yok kliması çalışmıyor. Cumhurbaşkanımız söylüyor, bütün işini gücünü bırakmış Ekrem İmamoğlu ile uğraşıyor. Kardeşim sen Ekrem İmamoğlu’yla ne uğraşıyorsun Ekrem İmamoğlu da bak kent lokantası açtı. İşte bak ben burada yemek yiyorum adam dört çeşit yemeği 40 TL’ye veriyor o yemeği dışarıda yesen 300 TL’den aşağı yemezsin yani bu kadar da nankörlük olmasın" dedi.