‘Son’ kozunu oynadı

‘Son’ kozunu oynadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’daki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Burada vatandaşlara seslenen Erdoğan, Altılı Masa ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.“Milletimizden kendi adımıza son defa”...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’daki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Burada vatandaşlara seslenen Erdoğan, Altılı Masa ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.
“Milletimizden kendi adımıza son defa” sözleriyle destek isteyen Erdoğan, “Şimdi de Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük bir atılımla bu müjdeyi sizlerle paylaşıyoruz. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.
İnşallah, 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye yüzyılının inşasını başlatıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.
Seçime kadar girmedik ev, kazanmadık gönül bırakmamanızı bekliyorum. Kale içeriden fethedilir. Kalenin içinde kim var? Bayanlar var. Bayanlarla bu işi bitirdik mi 2023 bitmiştir” ifadelerini kullandı.

İTHAL DANIŞMAN
Konuşmasının devamında KIlıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. İthal danışmanlar falan filan nedir, geç o işleri. Gözümüz de kalbimiz de hep milletimize baktı.
Bunca yıldır ülkeyi yöneten bir kişinin, elbette eksiklikleri, hataları olabilir. Eski Türkiye’nin en büyük sorunu, milletin yetki verdiklerinden; ülkeye ve millete vermedikleri hizmetin hesabının sorulmamasıydı” ifadelerini kullandı.