Soru: Niye aşı oldun? Cevap: Sıram geldiği için

Soru: Niye aşı oldun? Cevap: Sıram geldiği için
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Levent Gültekin’in saldırıya uğramasını kınayarak, “Bir gazeteci düşüncelerini açıkladı diye saldırıya uğraması kabul edilemez”...

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Levent Gültekin’in saldırıya uğramasını kınayarak, “Bir gazeteci düşüncelerini açıkladı diye saldırıya uğraması kabul edilemez” dedi.
Kılıçdaroğlu, “Gazeteciye kalkan her el, demokrasiye kalkmış demektir. İnsan Hakları Eylem Planı’nın açıklandığı ortamda bu saldırılar oluyor, saldırıyı yapanlar sokaklarda geziyorsa bu eylem planının bir şeye yaramadığı açıkça görünüyor” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinin aşı yaptırmasına yönelik sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Yalan söyleyenler utanır ben yalan söylemedim asla öyle bir laf da etmedim. ‘Sen vatandaş Kemal’im diyordun, sıram gelirse aşımı olacağım diyordun, neden gidip aşı oldun?’ diyor. E sıram geldi de ondan aşı oldum. Allah akıl fikir versin ne diyeyim, işte bu zihniyet ülkeyi yönetiyor” dedi.