Sözcü yazarı Deniz Zeyrek: İliç faciası Murat Kurum'un işine yaradı

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek: İliç faciası Murat Kurum'un işine yaradı
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, İliç faciasının AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un işine yaradığını ifade ederek "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan...
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, İliç faciasının AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un işine yaradığını ifade ederek "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un tanınırlığının düşük olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gölgesinde olduğunu belirttiği bugünkü yazısında, İliç’teki facia ve rakibi Ekrem İmamoğlu ile girdiği “davet” polemiğiyle görünür olduğunu yazdı.

Tamamı olumsuz içerikler olsa da İliç’teki madendeki toprak kaymasıyla Kurum’un tanınırlığının hayli arttığını söyleyen Zeyrek, isminin sıkça duyulmasına neden olan diğer bir durumun da davetiye polemiği olduğunu kaydetti.

"Reklamın iyisi kötüsü olmaz"

Zeyrek, “Neticede, Kurum gibi renksiz bir profilin tanınırlığını sağlamak dünyanın en zor işlerinden biriyken, İliç’teki maden faciasının baş aktörlerinden biri olması ve davetiye polemiğinde İmamoğlu tarafından doğrudan muhatap alınması Kurum’un çok işine yaradı. Halkla ilişkiciler hep der ya... ‘Reklamın iyisi kötüsü olmaz’ Kurum’unki de o hesap... Her işte çuvallıyor ama namı yürüyor!” diye yazdı.

(Yazının tamamı)